Over ons

Lichtpunt Theatertechniek

Lichtpunt Theatertechniek heeft meer dan 25 jaar ervaring in het leveren en installeren van betrouwbare lichtinstallaties. De meeste werknemers hebben hun oorsprong in het theater en hebben zich gespecialiseerd in het toepassen van hun kennis in musea, architectuur en kunst in de openbare ruimte. Door die specifieke kennis en ervaring zijn wij onder andere partner van Philips Entertainment, Martin, iGuzzini en CLS-LED.

Wij zijn er trots op om leverancier te mogen zijn van de grote musea in Nederland zoals het Rijksmuseum, Van Gogh Museum, Museum voor Beeld en Geluid en het Drents Museum.
Voor een aantal gemeenten in Nederland levert en onderhoudt Lichtpunt de verlichting voor kunstwerken in de openbare ruimte.

Ook buiten Nederland heeft Lichtpunt ervaring met het leveren en installeren van verlichting. Het Toulouse Art Festival en Bread and Butter Berlijn zijn vaste klanten. Daarnaast verzorgde Lichtpunt de afstelling en programmering van “Galleria” (Seoul) en Sheikh Zayed Bridge (Abu Dhabi).

De medewerkers van Lichtpunt hebben ieder een eigen specialiteit. Alle medewerkers van Lichtpunt zijn VCA-gecertificeerd. Daarnaast stellen wij hoge eisen aan het gereedschap dat wij gebruiken, maar ook aan de apparatuur die wij toepassen. Veiligheid én betrouwbaarheid staan bij ons voorop!