Stage

Volg jij op dit moment een MBO of HBO opleiding en ben je op zoek naar een stageplek? Lichtpunt Theatertechniek is een ECABO erkend leerbedrijf die verschillende stage mogelijkheden biedt. Wij als bedrijf vinden het belangrijk om gedreven en unieke talenten aan ons te binden. Stage lopen bij Lichtpunt Theatertechniek betekent stage lopen bij een bedrijf met ruim 30 jaar ervaring in verhuur en verkoop van licht- en geluidsinstallaties, videoapparatuur, decor en faciliteiten voor theater bedrijfsfeesten en musea. Wij hebben continu plek voor stagiairs met een MBO 3/4 opleiding maar ook kunnen wij een (afstudeer) stage bieden op HBO niveau.

De volgende stage plekken bieden wij op MBO niveau:
- Financiële administratie
- Commerciële dienstverlening
- Multimedia
- Licht en theatertechniek

De volgende stageplekken bieden wij op HBO niveau:

- Bedrijfseconomie
- Commerciële dienstverlening
- Multimedia


Begeleiding

Om jouw stageplek zo leuk, boeiend en vooral leerzaam te maken vinden wij het belangrijk om goede begeleiding te bieden aan de stagiaires. Wij beschouwen jou dan ook als echt één van de medewerkers van het team. Tijdens je stage krijg je persoonlijke begeleiding en met je vragen kun je altijd bij je stage begeleider terecht. Wij willen tenslotte ook dat jij succesvol je stage afrond!
Stage vacatures kan je vinden op de pagina vacatures maar ook is het altijd mogelijk om je sollicitatiebrief en CV te sturen naar Aanvraag stage