Verhuur
Download hier de verhuur prijslijst
Lichtpunt Theatertechniek verhuurt belichtingsapparatuur voor theatervoorstellingen, concerten, bedrijfspresentaties, televisieopnamen, beurzen, modeshows en feesten.
Onze ervaren belichters kunnen desgewenst uw project technisch ondersteunen. Op verzoek informeren wij u graag over de mogelijkheden.


Ophalen en terugbrengen

Het gehuurde kan op de dag van huur tussen 10.00 en 12.00 uur worden opgehaald en dient na afloop van de huurperiode tussen 10.00 en 12.00 uur te worden teruggebracht.
De huurder dient een geldig legitimatiebewijs te kunnen tonen.
Het gehuurde dient bij het ophalen te worden betaald.
Wij adviseren de huurder ook zelf te controleren of het gehuurde compleet is. Zowel bij het ophalen als het terugbrengen.

Transport

Het is mogelijk de apparatuur door ons te laten bezorgen en op te laten halen. Binnen de stad Groningen bedragen de kosten voor het bezorgen € 25,00 (Vrachtwagen 50,00)en voor het ophalen eveneens € 25,00(Vrachtwagen 50,00) (prijzen exclusief BTW).
Transportkosten buiten de stad op aanvraag.


Leveringsvoorwaarden

Al onze leveringen geschieden volgens onze algemene voorwaarden en algemene huurvoorwaarden zoals gedeponeerd bij KvK te Groningen onder nummer 1307. Heeft u nog geen exemplaar ontvangen, vraag er dan naar.

Reserveren apparatuur

Ons verhuurprogramma biedt de mogelijkheid direct te zien of de te huren apparatuur aanwezig is en een eventuele reservering te plaatsen. Wijzigingen graag tijdig doorgeven.